Vastuullisuus

Taylors of Harrogate työskentelee ainoastaan parhaiden toimittajien ja viljelijöiden kanssa. Molemmilta vaaditaan eettisiä elämänarvoja. Taylors of Harrogate luo viljelijöihin vahvat kauppasuhteet ja maksaa sadosta oikean hinnan. Taylors of Harrogate luottaa raaka-aineiden ja sadon erinomaiseen laatuun ja yhteisiin arvoihin, jotka on laadittu yhdessä viljelijöiden kanssa.

Taylors of Harrogaten Sourcin-ohjelma:

  • Suorat ja pitkät suhteet viljelijöihin
  • Viljelijöille maksetaan aina oikea hinta
  • Viljelijöitä autetaan ymmärtämään, miten he voivat parantaa omia elin- ja työolosuhteitta (terveydenhuolto, asuminen, lasten koulutus, turvallisuus).

www.taylorsofharrogate.co.uk

Trees for life

Taylors of Harrogate on aina antanut jotain takaisin yhteisölle, jolta se ostaa raaka-aineita. Taylors of Harrogate on istuttanut kolme miljoona puuta ympäri maailmaa mm. Etiopiaan, Keniaan, Intiaan, Peruun ja Indonesiaan. Yhteistyökumppaneina mm. Oxfam, Woodland Trust ja Yorkshire Dales Millennium Trust.

www.yorkshirerainforestproject.co.uk

Rainforest alliance certified

Taylors Of Harrogate on Ethical Tea Partnershipin perustajajäseniä. Järjestö on sitoutunut vastuulliseen kaupankäyntiin. Vähintään 30% Yorkshire-teelaaduista tulee sertifioiduilta tiloilta. Nykyään Yorkshire-teepakkauksissa löytyy Rainforest Alliance Certified seal -merkintä, joka varmistaa, että:rainforest-alliance-certified

  • tee kasvatetaan kestävästi ja luonnollisin menetelmin
  • viljelijöitä ja heidän perheitään kunnioitetaan
  • ympäristöä suojellaan

 

Royal warranttaylors_of_harrogate_hrh

Taylors of Harrogate sai vuonna 2007 The Queen’s Awards for Enterprise -palkinnon. Palkinnon edellytyksenä on, että yritys on sitoutunut ympäristöarvoihin ja kestävään kehitykseen.